O nama

Od svog osnivanja, PMP-Elektro je posvećen pružanju vrhunskih elektro usluga klijentima širom Srbije. Naša misija je da obezbedimo inovativna rešenja koja zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i efikasnosti. Zahvaljujući našem stručnom timu inženjera i tehničara, u mogućnosti smo da pružimo širok spektar usluga, uključujući elektro instalacije, održavanje sistema, rešavanje elektro kvarova i mnoge druge.

Sa vama smo od 2017.

PMP-Elektro, kompanija osnovana 15. avgusta 2017. godine, već se etablirala kao lider u oblasti elektrotehnike. Sa sveobuhvatnim znanjem, inovativnim pristupom i stručnim timom, PMP-Elektro se ističe kao pouzdani partner za sve elektro usluge i rešenja.

Od našeg osnivanja, PMP-Elektro je stekao poverenje i poštovanje brojnih klijenata iz različitih industrija. Naša stručnost i angažovanje omogućavaju nam da pružimo rešenja prilagođena specifičnim potrebama svakog klijenta. Bez obzira da li radimo sa malim preduzećima, velikim industrijama ili javnim institucijama, naš tim se posvećuje ostvarivanju ciljeva klijenata i prevazilaženju njihovih očekivanja.

Šta nas izdvaja

Ono što nas izdvaja je naša posvećenost inovacijama. PMP-Elektro aktivno prati najnovije tehnologije i trendove u elektroindustriji kako bismo našim klijentima pružili najefikasnija i najnaprednija rešenja. Verujemo da inovacija igra ključnu ulogu u unapređenju elektro sistema i optimizaciji performansi. Naša sposobnost da integrišemo nove tehnologije u postojeće sisteme omogućava nam da budemo predvodnici u industriji elektrotehnike.

Osim naše stručnosti, u PMP-Elektro smo ponosni na našu posvećenost kvalitetu i pouzdanosti. Naša politika kvaliteta se ogleda u pažljivom odabiru materijala, primeni najboljih praksi i striktnom pridržavanju relevantnih standarda i propisa. Svaki projekat koji preuzimamo se izvodi sa velikom pažnjom i posvećenošću kako bismo osigurali da ispunjavamo najviše standarde kvaliteta i sigurnosti.

Očuvanja prirodnih resursa

Uz sve to, PMP-Elektro je posvećen održivosti i zaštiti životne sredine. Svesni smo važnosti očuvanja prirodnih resursa i smanjenja negativnog uticaja na okolinu. Kroz primenu energetski efikasnih rešenja, pomažemo našim klijentima da smanje potrošnju energije i ostvare uštede, čime istovremeno doprinosimo očuvanju životne sredine.

Kao kompanija koja ceni dugoročne partnerske odnose, u PMP-Elektro se trudimo da pružimo izuzetno korisničko iskustvo. Osluškujemo potrebe naših klijenata, pružamo podršku tokom čitavog projekta i obezbeđujemo brze i efikasne odgovore na njihove zahteve. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet i radujemo se prilici da postanemo vaš dugoročni partner za sve elektro usluge i rešenja.

Kamion s korpom
Održavanje objekata
Pametna kuća
Proizvodnja elektro ormana
Online prodavnica