Proizvodnja elektro ormana

Posedujemo više od 20 godina iskustva u proizvodnji elektro ormana, od 2019 smo krenuli sa primenom SRPS EN 61439 koji definiše sve detalje u rasklopnim blokovima, usaglašen je sa IEC 61439.

Našim klijentima pomažemo u odabiru kućišta ormana, niskonaponske opreme i svih detalja koji mogu da naprave uštede u samoj proizvodnji elektro ormana ili još veće uštede na samom gradilištu gde dobro razrađen orman može da uštedi mnogo dnevnica u povezivanju i puštanju u rad. U skladu sa zahtevima projekta pripremamo električne šeme za izradu sklopnog bloka, prednje izglede i svu ostalu dokumentaciju neophodnu za proizvodnju.

Šemiranje elektro ormara se odnosi na proces postavljanja i povezivanja električne opreme u metalno ili plastično kućište. To uključuje instaliranje komponenti, poput prekidača, osigurača, transformatora i slično i povezivanje na odgovarajući način kako bi se obezbedilo funkcionisanje. Šemiranje elektro ormara zahtieva preciznost i stručnost u radu sa električnom opremom, kao i poznavanje sigurnosnih standarda i pravila električne industrije. Dobro šemiran elektro ormar osigurava sigurnu distribuciju i raspodelu električne energije i zaštitu električne opreme od preopterećenja i kvara.

Ormani koje proizvodimo u našoj radionici opremljeni su niskonaponskom opremom svetskih brendova Schneider Electric, Eti, Schrack ili Hager. Kleme koristimo wago i phoenix. Naša radionice u Jajincima i Pančevu imaju preko 1000m2 kancelarijskog prostora, proizvodnog prostora, magacina i kompletno je opremljena za proizvodnju elektro ormana do 2500A.

Najviše imamo proizvedenih ormana elektro motornog pogona i energetike ali dosta puta pravimo i ormane automatike, kompenzacije reaktivne energije ili ormane upravljanje pametnim kućama. Na dnu stranice se nalazi galerija slika elektro ormana koji su proizvedeni u PMP-Elektro.

Za sve informacije u vezi sa elektro ormanima stojimo van na usluzi.

Ako imate bilo kakvih pitanja, popunite formular za povratne informacije i odgovorićemo u najkraćem roku.