« Blog

Dobrodošli u Naš Novi Centar za Elektro Rešenja

Okvirno vreme čitanja: 4 min.
26.08.2023.
Dobrodošli u Naš Novi Centar za Elektro Rešenja

Dragi klijenti i budući partneri, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo proširili naše poslovanje otvaranjem novog objekta u Pančevu, na adresi Janošikova 137.

  • Kancelarijski Prostor
Naš novi objekat u Pančevu raspolaže sa 250m² moderno dizajniranih kancelarija, opremljenih po najnovijim standardima kako bismo vam pružili vrhunsku uslugu. Ovde ćete biti u prilici da diskutujete o vašim projektima u profesionalnom i stimulativnom okruženju.

  • Veliki i Funkcionalni Magacin
Sa 450m² magacinskog prostora, imamo dovoljno mesta da uskladištimo širok asortiman proizvoda, omogućavajući nam brzu i pouzdanu isporuku. Naš magacin je koncipiran tako da podržava efikasnu logistiku i obradu narudžbina.

  • Napredna Šemirnica za Kvalitetnu Proizvodnju
Centralni deo našeg novog objekta je šemirnica od 180m², u kojoj se vrši proizvodnja elektro opreme visokog kvaliteta. Opremljeni smo sa najsavremenijim alatima i tehnologijom, što nam omogućuje da ispunimo i najkompleksnije zahteve. A u samom objektu smo napravili idealnu atmosferu za rad sa ventilacionim sistemom i klimatizacijom.

  • Održivost kroz Solarnu Energiju
Svesni smo važnosti očuvanja životne sredine, stoga smo se opredelili za ugradnju solarne elektrane od 10kW. Ovo nam omogućava da proizvedemo deo sopstvene energije i da smanjimo emisiju štetnih gasova.

  • Praktičnost Parkiranja i Pristup Kamionima
Za sve one koji dolaze sopstvenim prevozom, pripremili smo prostor za parking sa kapacitetom za 14 vozila. Pored toga, objekat je opremljen za lak i siguran pristup kamionima, čineći proces isporuke i preuzimanja proizvoda što efikasnijim.


Naš novi objekat na Janošikovoj 137 u Pančevu nije samo još jedna poslovna zgrada; to je simbol našeg neprekidnog nastojanja da pružimo izvanrednu uslugu. Sa naprednim prostorima i ekološki osveštenim pristupom, ovaj centar je idealno mesto za sve koji traže pouzdana i kvalitetna elektro rešenja. Posetite nas i postanite deo naše rastuće porodice zadovoljnih klijenata!Construction Calculator

Construction Calculator

Total Price: $0

Podeli sa prijateljima