« Blog

Hager: Gotove Spratne Table - Za Manje I Srednje Stanove

Otkrijte lakoću električne instalacije sa našim Gotovim Spratnim Tablama - savršenim rešenjem za brzu organizaciju električnih komponenti u vašem domu!
Okvirno vreme čitanja: 5 min.
09.01.2024.
Hager: Gotove Spratne Table - Za Manje I Srednje Stanove

Dobrodošli u svet jednostavnosti i efikasnosti sa našim Gotovim Kompletnim Spratnim Tablama! Otkrijte lakoću organizacije uz naše Hager proizvode, koji pružaju sveobuhvatna rešenja za prostrane i manje stanove.

Hager Razvodni Ormar GOLF nadgradni, 2-redni, 36 modula sa prozirnim vratima

Ovaj model je idealan za prostrane stanove, pružajući dovoljno mesta za organizaciju svih električnih komponenti. Njegova visina je pažljivo prilagođena za montažu iznad ulaznih vrata, ne samo pružajući optimalnu efikasnost već i dodajući sofisticiranu estetiku vašem prostoru.

Sa specifikacijama koje uključuju:

  • Razvodni Ormar Golf Nadgradnog Tipa sa 36 modula VS218TJ
  • Zaštitni Prekidač četvoropolan (FID Sklopka) CDA440D
  • 18 Automatskih Osigurača od 16A, B klase MBN116 
  • 13 Automatskih Osigurača od 10A, B klase MBN110
  • Zvono SU213
   Ova tabla je savršena kombinacija sigurnosti i efikasnosti.


Uzbuđeni smo da vam predstavimo specijalnu ponudu! Sada, našim dragim kupcima omogućavamo ekskluzivan popust od 6,7% na naše inovativne spratne table sa Hager niskonaponskom opremom.
Umesto prvobitnih 19.300 dinara, cena je 18.000 dinara! 

Hager Razvodni Ormar GOLF nadgradni, 2-redni, 24 modula 

Za one koji žive u manjim prostorima, preporučujemo Razvodni Ormar GOLF nadgradni, 2-redni, 24 modula. Pruža optimalnu organizaciju sa istim kvalitetom i sigurnošću kao i veći model, a kompaktna je, ne kompromitujući na performansama.

Ovu tablu sačinjuju:

  • Razvodni Ormar Golf Nadgradnog Tipa sa 24 modula VS218TJ
  • Zaštitni Prekidač četvoropolan (FID Sklopka) CDA440D
  • 10 Automatskih Osigurača od 16A, B klase MBN116
  • 6 Automatskih Osigurača od 10A, B klase MBN110
  • Zvono SU213
Uzbudljive vesti ne prestaju! Za naše verne kupce donosimo još jednu ekskluzivnu ponudu - sada možete nabaviti našu kompaktnu spratnu tablu sa 24 modula, umesto prvobitnih 13.200 dinara, po neverovatnoj ceni od 12.000 dinara, što predstavlja sjajan popust od 9%! Ova specijalna cena čini organizaciju manjih prostora još pristupačnijom i efikasnijom. Ne propustite ovu fantastičnu priliku!

Ono što izdvaja naše spratne table jeste popularna opcija među kupcima - kombinacija energetske spratne table i multimedijalne table. Ovo dinamično partnerstvo pruža sveobuhvatno rešenje za vaš dom, integrišući funkcionalnost i estetiku na jednom mestu.



Naša gotova spratna tabla je više od pukog komada elektrike - to je rešenje za moderan i siguran život. Bez potrebe za dodatnim traženjem i kombinovanjem komponenata, ove table Vam pružaju kompletno rešenje u jednom komadu. Brzo, jednostavno, efikasno!


Uzmite kontrolu nad organizacijom u svom domu i izaberite Gotovu Spratnu Tablu danas!

Podeli sa prijateljima